Vis à Vis ontvangt: BOT

Nadat RAMKOERS op Oerol in enkele uren uitverkocht is er goed nieuws: BOT is nog vaker te zien deze zomer! Van 25 augustus t/m 4 september speelt BOT de voorstelling RAMKOERS op uitnodiging van theatergroep Vis à Vis op hun terrein aan het Almeerderstrand.

De spectaculaire voorstelling RAMKOERS zal geheel in stijl van Vis à Vis worden omlijst met een diner voorafgaand aan de voorstelling in restaurant De Rode Haring. Na de voorstelling is er gelegenheid om lekker te blijven hangen bij een van de gezellige vuren op het terrein onder het genot van live muziek. Samen met Vis à Vis zorgt BOT voor een mooie zomeravond vol theater en muziek. Op zondagmiddag start de voorstelling om 15:00 en wordt het diner na afloop gehouden.

RAMKOERS is een voorstelling van muziektheatergroep BOT, regisseur Vincent de Rooij (Dogtroep) en productiehuis Oost-Nederland. De voorstelling bij Vis à Vis wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Almere en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

De kaartverkoop voor RAMKOERS bij Vis à Vis gaat hard: vrijdag 26 augustus, vrijdag 2 september en zaterdag 3 september zijn volledig uitverkocht. Wees er snel bij voor de laatste kaarten!

Kijk voor meer informatie op de website van Vis à Vis.

BOT speelt RAMKOERS (foto Ilton K. Do Rosario) - groot

Mede mogelijk gemaakt door:
cultuurfonds almere